Geen categorie

Ere-leden

Geplaatst op

Tijdens de Receptie zijn: Guido Pisanu & Joep Housen opgenomen in onze vereniging als ere-leden. Beiden zijn al jaren vaste steun/binding  van onze vereniging. Daarom werden ze ook eens mooi in het zonnetje gezet. Hartelijk dank aan deze heren vanuit ons hart.

Geen categorie

Receptie 12 Januari 2019

Geplaatst op

A.s. 1zaterdag 12 Janauri 2019 vanaf 20.11u vindt de receptie plaats van onze nieuwe hoogheid. Een ieder is van harte welkom om onze hoogheid te komen feliciteren. de gehele avond wordt muzikaal omlijst door DJ Nando 🙂

Geen categorie

Ook de dames in het nieuw?????

Geplaatst op

Nadat vorig jaar de heren nieuwe kappen hebben ontvangen, Zijn we aan de slag gegaan om ook de dames in het nieuw te steken. Vele creaties kwamen naar voren en hieruit is een unaniem besluit door de dames zelf genomen. Op 4 Januari 2019 op onze proclamatieavond zullen de dames de eigen creatie gaan showen […]

Geen categorie

Opening 11-11

Geplaatst op

Ook wij hebben het nieuwe seizoen geopend. Dit hebben we dan ook in onze eigen stad Kirchroa gedaan. Hier hebben wij het initiatief 11-11 kirchroa gesteund. En een bezoekje gebracht aan de cafe’s. Natuurlijk wensen we iedereen weer een Zonnig & fantastisch 2018/2019 seizoen toe.  

Geen categorie

Interview L1

Geplaatst op

A.s. Maandag 5 Februari tussen 17:30u en 18:00u wordt onze hoogheid geinterviewd door L1 voor het nieuwe programma VastelaovesNuuts. Wilt u hierbij aanwezig zijn, U bent dan al om 17u van harte welkom.

Geen categorie

Hofnar Inge

Geplaatst op

Op 5 Januari j.l. hebben wij ook onze nieuwe hofnar gepresenteerd. Het hofnar kostuum is zelfgemaakt door onze eigen leden Ria & Wilfried. Is het geen plaatje geworden!!!